Söndagspromenad

Starta bildspel PicLens

A6 shoppingcenter - logo

A6 shoppingcenter - logo

Textilmönster IKEA

Textilmönster IKEA

Brukar ni söndagspromenera? Det kanske var något man gjorde förr, typ förra seklet? Jag har minnen av söndagsutflykter i bil, då målet var att hitta en vacker parkering jämte en sjö, där man kunde placera sitt lilla bord plocka fram fikabröd, kaffe och saft och sedan njuta.

På den tiden var bil inte var mans egendom, vilket ur miljösynpunkt var bra, men då tänkte ingen på miljön utan det var utveckling, slit och släng och ökad konsumtion som gällde! Har så mycket ändrats sedan dess? Jag hoppas det, både bland ledande politiker och var av en av oss i den rika delen av världen!

I december möts världens ledare i Köpenhamn för att förhoppningsvis ta några viktiga beslut för att bryta den negativa trenden vad gäller vår miljö och framtid!

Molnspegel i Rocksjön

Molnspegel i Rocksjön

Munksjön åt sydost, molnspegel i vattnet

Munksjön åt sydost, molnspegel i vattnet

I söndags var det vackert väder så jag passade på att motionera genom att gå en längre promenad och samtidigt ta några fina bilder, speciellt när jag gick vid de två sjöarna i centrala Jönköping.

Jag han till och med shoppa något i det stora shoppingcentret. Ja, även jag konsumerar en del 😉 “Men jag behövde verkligen den här vinterjackan, typ” 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *