Glad advent

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0Share on VKPin on Pinterest0Email this to someone
Sven firar 1a advent på sitt sätt.

Sven firar 1a advent på sitt sätt.

Min adventshelg kan sammanfattas i städning och belysningsuppsättning, adventskaffe hos mamma, och senare med kompis, där vi t o m åt smaskig ostkaka!

Ytterliggare fortsatte helgen med adventspsalmer i förstaadventsgudstjänst, god lunch med några vänner, lite fotograferande och bildbehandling. Dessutom hämtade jag ut vårens abonnemang av Dansnät Jönköping (deras hemsida är inte up-to-date)! Dessa föreställningar ser jag fram emot!

Min söta Sven är modell vid köksfönstret, där jag tydligt ser att han har advents-“vibbar” 🙂

Slutligen, är jag “Veckans vän till Moderskeppet“, vilket jag är stolt över! Om ni följer länken kan ni se mig i egen hög person fotoredigera vid min dator, och det vill ni väl inte missa? 😉

2 thoughts on “Glad advent

 1. Lensbabie

  Hej!
  Har varit här och kikat några gånger tidigare men denna trevliga och fina “adventskatt” måste jag bara kommentera. 😀 Mycket vackra och fina bilder du har på din blogg! Å Grattis till “Veckans vän” på det fantastiska Moderskeppet.
  Hälsningar Lensbabie

  Reply
 2. admin Post author

  Tack för de värmande orden du skriver om mina bilder :D. Håller med dig om “Moderskeppet”; de är fantastiska på många sätt och kommer ständigt upp med nya idéer!
  /MVH, Rune

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *