Glad advent

Sven firar 1a advent på sitt sätt.

Sven firar 1a advent på sitt sätt.

Min adventshelg kan sammanfattas i städning och belysningsuppsättning, adventskaffe hos mamma, och senare med kompis, där vi t o m åt smaskig ostkaka!

Ytterliggare fortsatte helgen med adventspsalmer i förstaadventsgudstjänst, god lunch med några vänner, lite fotograferande och bildbehandling. Dessutom hämtade jag ut vårens abonnemang av Dansnät Jönköping (deras hemsida är inte up-to-date)! Dessa föreställningar ser jag fram emot!

Min söta Sven är modell vid köksfönstret, där jag tydligt ser att han har advents-“vibbar” 🙂

Slutligen, är jag “Veckans vän till Moderskeppet“, vilket jag är stolt över! Om ni följer länken kan ni se mig i egen hög person fotoredigera vid min dator, och det vill ni väl inte missa? 😉

2 thoughts on “Glad advent

 1. Lensbabie

  Hej!
  Har varit här och kikat några gånger tidigare men denna trevliga och fina “adventskatt” måste jag bara kommentera. 😀 Mycket vackra och fina bilder du har på din blogg! Å Grattis till “Veckans vän” på det fantastiska Moderskeppet.
  Hälsningar Lensbabie

  Reply
 2. admin Post author

  Tack för de värmande orden du skriver om mina bilder :D. Håller med dig om “Moderskeppet”; de är fantastiska på många sätt och kommer ständigt upp med nya idéer!
  /MVH, Rune

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *