café adelante

café adelante, Jönköping

café adelante, Jönköping

Igår fick jag för mig att testa ett av de nyare kaféerna i Jönköping, främst för att äta lunch! Café adelante är strategiskt placerat nära Filmpalatset och vid centrala busshållplatsen för tätortsbussarna. Det finns många kaféer och restauranger i närheten; här är centrum av Jönköpings nöjesliv, kan man nog påstå!

café adelante

café adelante

Jag åt en väldigt god “hemmagjord” nötfärslasagne, med fräsch sallad. Senare avrundade jag med dubbel espresso och åter igen hemmagjord lussebulle. Idag åt jag en indisk inspirerad kycklingrätt med sallad och ris. Utmärkt den också!

Lokalerna är fräscha och personalen trevlig, alltså ett ställe man återvänder till!

This weekend I did visit a new coffee shop/restaurant for the fist time: café adelante. A very pleasant experience indeed! Highly recommended!

För att se större versioner av bilderna i detta blogginlägg, klicka nedan / Click below for bigger versions of the photos!

Starta bildspel PicLens

5 thoughts on “café adelante

  1. Rune Post author

   Tack för kommentaren! Jag gillar att den blir lite abstrakt eftersom fokus enbart finns på kaffemaskinen en bit bak, men samtidigt ser man att det är ett kafé.

   Reply
 1. svensson

  Har dom goda Ost och Skink-mackor där Rune? Blir man garanterat lugn efter en bamse-macka på Adelante som det står i kommentarerna? Då är det ju lätt värt att gå dit på natten om man har sömnproblem.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *