Inspiration och kreativitet – Ljus

Nattbild av ljusdekoration. John Bauer hotell, Jönköping

Nattbild av ljusdekoration. John Bauer hotell, Jönköping

Någon gång ska man börja och varför inte nu! Så detta är mitt bidrag till bilduppdrag nr 18 – Ljus 🙂 Tidigare i veckan flödade det av ljus, åtminstone dagtid, men nu i helgen känns det som om man får lite efter andra ljuskällor än själva solen, även om den finns där bakom någonstans!

Kan väl passa på att berätta en anekdot, eller vad det kallas. Jag kör väldigt lite bil av flera orsaker, utan åker kollektivt eller promenerar. Igår skulle jag besöka min åldriga mamma, men sov lite för länge så jag missade lokaltåget till förorten, så trots allt tog jag bilen! Väl tillbaka i Jönköping ställde jag bilen och promenerade som vanligt. Några timmar sedan, efter en god lunch, satte jag mig i godan ro på buss 25 för att åka hem. Två hållplatser senare slog dig mig att något inte stämde; jag höll på att lämna bilen i centrum 😀 Så jag hoppade av bussen och vandrade sakta tillbaka mot där bilen stod. Bl a tog jag då ovanstående bild.

The photo above is my contribution to the Photo challenge – Light. This is my first effort to be a part of something like this, and I think it can be fun and a good learning experience as well!

4 thoughts on “Inspiration och kreativitet – Ljus

 1. @nemonen

  Ha ha kul välkommen i glömska klubben. Fint och kreativt bidrag lyckades du fånga. Kul med fler deltagare i denna eminenta fotokedja.

  Reply
  1. Rune Post author

   Tack för de varma orden! Kan behövas i vintermörkret, även om ljusdekorationerna lyser upp tillvaron något 🙂

   Reply
  1. Rune Post author

   Tack för kommentaren! Det är sant att om man bryter en vana, så kan det bli lite fel 😉

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *