Antagen

Högskolan för lärande och kommunikation

Högskolan för lärande och kommunikation

Antagen är ofta ett positivt laddat ord och idag konstaterade jag att jag är antagen till distanskursen Fotografi – Visuell kommunikation. Yessssss!Mer info hos högskolan.

Bilden ovan visar skolan där kursen går, fast man behöver inte sätta sin fot på skolan, eftersom det är en distanskurs! Själv passerar jag skolan mer eller mindre dagligen. Bilden tog jag en vecka efter att jag gjort högskoleprovet, och mitt resultat gjorde att jag blev antagen!

Yes, good news! I am accepted as a student on the free standing university course Photography – Visual Communication! It will take place the coming Spring, and I will study during my free time, evenings and weekends. I will study at home by my computer, so I do hot have to visit the university, see photo above. Through Internet I will communicate with teachers and fellow students!

För att se en större version av bilden i detta blogginlägg, klicka nedan / Click below for bigger version of the photo!

Starta bildspel PicLens

3 thoughts on “Antagen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *