Promenad i elljusspåret

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0Share on VKPin on Pinterest0Email this to someone
En av ingångarna till eljusspåret

En av ingångarna till eljusspåret

Idag har jag inte tagit många steg; det har varit mörkt och dystert ute! Men, “det här håller inte” tänkte jag under eftermiddagen. Så efter att ha fixat lunch/middag gick jag ut i sväng i skogen strax utanför husknuten, OK 100 meter från huset. Vi har alltså ett elljusspår, som kan betraktas som civilisationens artificiella intrång i naturen. Men elljusspår är ganska praktiska, trots allt: man slipper stuka foten om man får för sig att ge sig ut i skogen efter mörkrets inbrott, vilket inträffar “äckligt” tidigt nu i december, mörkrets inbrott alltså! Jag släpade med kameran och ett stativ och frös om händerna, när jag försökte ställa in kameran.

Bilden ovan tycker jag om. Påminner i viss mån om en tidig morgon, eller sen kväll fast ljuset i denna bilden är artificiellt och kommer från gatan och husen i Södra Grästorp. Stämningen i bilder av den här typen inger ett visst hopp: “efter mörkret kommer ljuset”!

I just had to get some exercise after relaxing indoors most of the day. So I went out in the woods took a few photos and got some fresh air and freezing fingers.

För att se en större version av bilden i detta blogginlägg, klicka nedan / Click below for bigger version of the photo!

Starta bildspel PicLens

2 thoughts on “Promenad i elljusspåret

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *