Mycket snö i skogen

Vandringsled med hinder

Vandringsled med hinder

Mycket snö, fler hinder

Mycket snö, fler hinder

Mycket snö och ungbjörkar

Mycket snö och ungbjörkar

Åter en uppfriskande skidtur i den vackra, ofta orörda skogen, några kilometer söder om mitt hem. Idag valde jag att testa delar av en vandringsled, som var mycket vacker och trolsk, med all snö på marken och träden tätt runt omkring. Många av de yngre träden var böjda över stigen tyngd av all snö. Vackert men lite snårigt att passera. Återigen saknade jag sol och djupblå himmel, men vintern är inte över än! Jag hoppas det kommer lite mer snö eftersom det relativt milda vädret sista veckan komprimerat ihop snön.

Once again I had an brilliant skiing tour a few kilometres south of my home, starting right outside my door!

One thought on “Mycket snö i skogen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *