Espresso i eftermiddagssol

Espresso och mörk choklad

Espresso och mörk choklad

När jag satte mig i vardagsrummet med en god kopp espresso, konstaterade jag tydligt att våren är på väg! Solen avslöjade skitiga fönster och allmänt mycket damm eller snarare katthår i rummet. Men jag hetsade inte upp mig för det! Var sak har sin tid, så även städning! Nu var det tid för att njuta en god espresso och mörk choklad samt att behandla mig själv, alltså mina onda muskler (hemläxa av kiropraktiker).

Spring sun is fantastic even if the light reveals shortages in my home cleaning. But why clean when you can spend time having an excellent espresso!

One thought on “Espresso i eftermiddagssol

 1. Lensbabie

  Hej Rune!
  En riktigt fin bild och en trevlig komposition.
  Inspirerande. Ska nog försöka mig på att fotografera lite i dag när solen skine.
  Ha en bra dag 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *