Virpi Pahkinen-Morpho Z

Virpi Pahkinen

Virpi Pahkinen

Love Källman och Moa Westerlund

Love Källman och Moa Westerlund

Maxim-Jo Beck MacGosh

Maxim-Jo Beck MacGosh

Fredag kväll på Jönköpings teater var magisk. Koreografen och dansaren Virpi Pahkinen var där tillsammans med ytterliggare fyra dansare och framförde dansverket Morpho Z. Ett verk inspirerat från upplevelser i Ecuadors djungel. I dansen kan man skönja djur såsom spindlar, gräshoppor, grodor, syrsor samt naturkrafter och andlighet. Utöver själva koreografin förstärktes upplevelsen av suggestiv musik, med både asiatiska och sydamerikanska influenser, och en fantastisk ljusdesign signerad Miriam Helleday.

I had the opportunity to watch the suggestive dance work Morpho Z by Virpi Pahkinen, with Virpi Pahkinen and four more dancers. Fascinating experience indeed!

One thought on “Virpi Pahkinen-Morpho Z

  1. school grants

    Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed browsing your blog posts. In any case I’ll be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *