Glaskonst av Björn Ekegren

Glaskonst

Besökte Galleri Bergström och antagligen den näst sista vernissagen på detta galleri, med glaskonst av Björn Ekegren. Tyvärr hade konstnären själv förhinder idag; hans nästa anhalt var tydligen akuten på Helsingborgs sjukhus, vilket verkar något överdrivet för huvudvärk. Men nu ska jag inte raljera över konstnärens tillkortakommanden idag, utan uppmana folk att besöka galleriet för att titta på hans både spännande och vackra glaspjäser! Glas och vårsol är en trevlig kombination! Bilden visar ett par av de minsta objekten, för personer med begränsad budget, typ undertecknad. Igår kom det in en köpare och bokade ett objekt för 18 000 rakt upp och ner. Kul för honom (och galleristen och konstnären)!

Did visit a vernissage with glass art by artist Björn Ekegren! Awesome stuff!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *