Katter och TV

Sven & Alexis

Sven & Alexis

Jag brukar sätta mig framför TV’n när jag kombinerar en god espresso med fysisk terapi av muskler. I fredags hamnade jag framför ett naturprogram med enbart ljud från naturen, inget talat ljud. Intressant, och speciellt mina katter blev väldigt intresserade. Alexis försökte fånga några fåglar men resultatet blev inte det förväntade.

My cats are enthusiastic bird watchers, and the other day they enjoyed a program on TV including a lot of birds.

3 thoughts on “Katter och TV

 1. Pingback: Tweets that mention foto | rune alnervik » Katter och TV -- Topsy.com

 2. Charlotte

  Hej!
  Vilka fina bilder du tar. Intensiva och fin upplösning. Denna sparade jag bara ner på vår dator för att visa min sambo som ännu sover nu lördag morgon… Vi älskar också katter och har en äldre svartvit herre som även han tittar på tv då och då. Han kollar också bakom för säkerhets skull. 🙂
  Tack för att jag fick spara bilden. Ska alltså bara visa den privat hemma.
  Mvh!

  Reply
  1. Rune Post author

   Tack! Katterna är underbara, för det mesta. Sen kan hända att de frestar på humöret när krukväxterna misshandlas av vassa tänder och diverse kablar av olika slag får samma behandling, för att inte tala om när krukorna åker ner på golvet. Efter några “hårda ord” medan jag städar, har jag glömt det hela och gillar mina katter lika mycket som vanligt 🙂

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *