Up, Up and Away

Pil

Pil

Gick en stund i skogen och blev lite irriterad på att den gallring som utförts, vilket innebär att en del stigar nu inte kan användas, bl a min favoritstig där skogen går över i fält söderut. En skog kan vara rätt dunkel och mörk, men övergången till öppna fält inger “hopp” och sätter igång fantasin, tycker jag!

När jag fick syn på trädet ovan, kom en melodislinga i huvudet och över mina läppar: “Up, up and away, My beautiful, my beautiful balloon…” o s v. Det är en gammal glad poplåt som gavs ut när jag var i 12-årsåldern, men jag vet inte exakt vilket år jag hörde den på radion. Intressant att en blå pil på ett träd kan ge sådana associationer!

Looking at a blue arrow on a tree, made me remember an old pop song by the The Fifth Dimension – Up, Up And Away!

One thought on “Up, Up and Away

  1. Pingback: Tweets that mention foto | rune alnervik » Up, Up and Away -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *