Återanvändning

Lantbruksredskap

Lantbruksredskap

Det som är extra spännande med Folegandros, förutom skrikande åsnor och galande tuppar, är att man rätt ofta ser lite ovanliga saker, under promenader upp vid Ano Meria, byn som fortfarande är en spännande blandning mellan 2010 och 100 år bak i tiden!

Man kan lugnt påstå att aktuellt redskap varit med ett tag och vårdats ömt! Vad lär vi av detta? Det är inte nödvändigt att köpa en ny mobil varje halvår, eller kanske, måste jag ha en stor stadsjeep som ändå aldrig lämnar staden (vilket vansinnig beteckning på bil)? Hur miljökompenserar jag mitt resande?

Mycket att tänka på, när jag här sitter på en medhavd stol utomhus, utanför hotellets reception för att få tillräcklig signal till trådlösa bredbandet!

Example of recycling? Do you recycle?

One thought on “Återanvändning

  1. Pingback: Tweets that mention foto | rune alnervik » Återanvändning -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *