Kvällshimmel på hemmaplan

Hemmahimmel

Hemmahimmel

För några dagar sedan kom jag hem från ett besök på ögruppen Kykladerna i Grekland. En av de mera kända öarna, Santorini, gör mer än gärna reklam för solnedgången vid byn Oia. Personligen anser jag det helt onödigt att åka till denna turistanpassade och välputsade by för att se en solnedgång! Jag har sett och fotograferat underbara solnedgångar på min favoritö Folegandros, exempel se greek-islands.org/blog.

Men för en riktigt lågbudgetupplevelse rekommenderar jag att titta på himlen hemifrån, en trevlig vårkväll som idag!

For a lovely evening sky, look at the sky where you live!

2 thoughts on “Kvällshimmel på hemmaplan

    1. Rune Post author

      Tack Jenny! Jag gillar att resa, men har sedan något år insett att det finns så mycket vackert hemma, om man bara ge sig tid och tittar efter 🙂

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *