Oj, mitten av juni

Jag har tidigare nämnt att denna tiden på året är underbar, naturen visar sig från sin bästa sida, men samtidigt går det för fort! Antagligen har jag och många med mig svårighet att njuta av nuet, att bara vara! Möjligtvis skulle jag sluta blogga, haha. Det tar ju en del tid, men samtidigt ger det mig en anledning att inte “glömma” kameran hemma, och att administrera mina bilder och i vissa fall efterbehandla.

Antagligen har ingen missat att helgen handlat om kärlek, oavsett om är rojalist eller republikan. Intellektuellt är jag antagligen republikan, men det var härligt att se ett par som strålar som Viktoria och Daniel. Återkommer med något mer i detta ämne, så “stay tuned”!

I have mentioned before that this time of the year is my favourite, but unfortunately it passes by very fast! Did you hear about the wedding between Crown princess Viktoria and Prince Daniel? A huge event here in Sweden, whether you are a royalist or not.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *