Konst

Först en liten uppdatering av min kamerastatus: tyvärr har jag inte lyckats rengöra min kameras kontakter mellan kamerahus och objektiv, vilket innebär att felet “Err 99” kvarstår! Är något frustrerad! Laddade batterier till min föregående kamera, en Canon Powershoot S3IS, och tog ikväll några bilder på mina älskade katter och på tavlan ovan, mitt senaste konstinköp. Har fått för mig att jag ska sätta upp den på jobbet, därför står den fortfarande lutad i ett hörn av vardagsrummet.

Jag började snöa in på just Corneille sommar/höst 2007 och köpte då några litografier, dels på nätet, främst hos Konstbolaget, och dels hos Galleri Bergström. Har i vår köpt ytterligare två, varav denna som sagt är den senaste. Jag gillar Corneille:s lite abstrakta figurer, och ofta starka färger. Hans vanligaste motiv kan sägas vara kvinnor, solen, katter(!) och fåglar.

One of my favourites artists, Corneille, Belgian Painter, born in 1922.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *