Växlande molnighet

Jag är inte alls missnöjd med årets sommar. Jag lyckades pricka in min tre veckors semester när vädret var på topp, d v s sol och värme! Nu har jag jobbat två veckor och sista veckan har varit rätt trist med en hel del regn. Men just idag är det växlande molnighet! Jag hörde precis meteorologen använda det uttrycket under väderprognosen i radion. Och under min promenad för 2-3 timmar sedan upplevde jag just detta: växlande molnighet. De somrar vädret är riktigt dåligt ser jag faktiskt fram mot att höra dessa orden: växlande molnighet. Det inger då ett visst hopp att de ständiga lågtrycken väster ifrån är på väg att pressas bort av en liten högtrycksrygg som växer in söderifrån. Ja, vädret är viktigt för oss som lever i kalla norden, speciellt under sommaren. Man vill ju ha en “perfekt” semester, vad det nu är. Vad är en perfekt semester för dig?

Partly cloudy today; better then the rain yesterday!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *