Sykunskaper

Canon EOS 50D + EF-S 17-55/f2.8

I “sin krafts dagar” var mamma en riktig hejare på att sy, både i form av kläder och bonader. Nu när hon nu, med ålderns rätt, lagt av med denna hobby, så återstår att titta på en del av de alster hon gjort, bl a de bonaderna som finns på denna bild. För de flesta människor i Sverige är väl inte bonader det första de sätter upp i sina superstylade bostäder. Men besöker man en äldre person, vore det nästan konstigt om det inte fanns en enda bonad på väggen!

Min mamma har alltså idag fått agera modell när jag testade att ta några porträttbilder. Jag tycker bilden ovan på ett rätt fint sätt illustrerar min mor! Framkallning är gjord i Lightroom och Photoshop.

My mom with a few of all hanging textile she sewed over the years.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *