Plötsligt solsken

Canon EOS 50D + Canon EF-S 17-55/f2.8 IS USM

Dagen har varit grå och blåsig! Hur glad blev jag då inte, när det plötsligt blev lite ljusare i köket där jag stod och förberedde morgondagens lunch och kvällens måltid! Efter att ha ätit lite dessert och inmundigat en god espresso, tog jag min kamera med mig ut på en promenad söderut mot närmsta sädesfält. Just nu är jag svag för gula sädesfält, och “mitt” fält råkar vare ett havrefält. På bilden ovan har jag visserligen låtit himlen dominera, eftersom den var vacker och dramatisk, men sädesfältet finns där med sin gul-röda kvällsfärg. Bilden är huvudsakligen framkallad i Lightroom, ett fantastiskt verktyg!

Yellow cereal field is one of my favourite motives right now!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *