Före och efter

Canon EOS 450D + Canon EF 35/f2 ~ EFTER ~

~ FÖRE ~

Före och efter är ett välkänt klassiskt knep i skönhetsbranschen. Med vår produkt blir du sååååååå mycket snyggare/smalare/slätare/yngre/e.t.c. Nu i den digitala världen är det också så mycket lättare att “fixa” bilderna före och efter.

Själv har jag också ett par bilder på detta tema, fast jag visar dem efter/före, eftersom jag vill framhäva den bättre “efter”-bilden!

Förebilden redigerade jag i Photoshop på en liten resedator med 10,1 tum skärm, där fotoredigering är ganska bökigt. Den begränsade skärmupplösningen gör att det inte går att jobba med rå-filer. Dessutom bör väl tilläggas att jag inte fick till vitbalansen något vidare.

Efterbilden har jag redigerat ikväll med Lightroom och en viss skönhetsretusch i Photoshop. Hudtonerna ligger närmre verkligheten på denna nya version! Denna övning är ett led i mina studier av verktyget Lightroom och kursen Lightroom 3 för fotografer, vilket är en alldeles utmärkt och rolig kurs!

A classic before and after, but the other way around: After and before!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *