Feelin blue, not

Canon EIS 50D + EF-S 17-55/f2.8 IS USM

På väg hem för några dagar sedan, tyckte jag det skimrade över Munksjön på ett vackert sätt. Helt sonika körde jag 360 grader i rondellen för att komma på rätt sida vid södra delen av sjön. Det blev några bilder med känsla utav blått. När man känner sig blå relateras det ofta till svåra, jobbiga saker. Personligen känner jag mig åt det gröna hållet just nu, kanske med en klick av rött. Nu tror ni kanske jag just avslöjat vad jag ska rösta i det kommande valet, men mina funderingar i färger har snarare med min sinnesstämning att göra. Så var det med det, som mina gamla mor brukar säga. Just nu blir jag “kramad” av Sven, en av mina katter, och det känns gott!

Först nu kommer jag på att jag skulle skriva något smart om vitbalans, men det får bli vid annat tillfälle.

If you are feeling sad and blue, take some more steps and the sun will shine through.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *