Galleri 701 – Peter Nyström

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0Share on VKPin on Pinterest0Email this to someone

Canon EOS 50D + EF-S 17-55/f2.8 IS USM

Eftermiddagen tillbringade jag inne i Jönköpings centrum. Såg en massa segel på Munksjön, en relativt ovanlig syn. Besökte senare vernissagen hos Galleri 701 där Peter Nyström, Jönköping, återigen har en separatutställning. Jag tycker att hans konst mestadels är glad och livsbejakande. Min favorit är en triptyk med ett landskapsmotiv från Ålesundstrakten i Norge. Peter målade den utifrån den minnesbild och känsla han hade från det besöket. Utställningen pågår fram till 22 september. Passa på och gör ett besök hos Galleri 701!

Interesting art by Peter Nyström, Jönköping.

One thought on “Galleri 701 – Peter Nyström

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *