Tand på gång?

Å, så gott det är att tugga!

Efter att åkt metro cirka 40 minuter inklusive byte, steg vi av vid Grazhdansky Prospekt, för att genast hoppa på en liten buss, som tog oss en bit längs boulevarden. Ett par minuter senare steg vi in i en klassisk lägenhet från “den gamla” tiden, men väldigt väl renoverad. Det var roligt att se! Det var kokhett i lägenheten, liksom det är kokhett i flera av kaféerna och restaurangerna jag besökt. Istället för välisolerade hus, satsar man på att ösa på med värmen. Det stod omnämnt i min utmärkta guidebok (St Petersburg – City Guide, Lonely Planet). “In Sweden we have a system”, känns det som om jag ville säga. Men vem ska jag prata med? Jag tror Mr Medvedev är upptagen på annat håll.

I vilket fall som helst, den lille gossen, 4 månader, var på gott humör, och tuggleksaken han fick idag passade alldeles utmärkt. På bilden hjälper moster till.

The little cutie chews in good spirit, with the help of his aunt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *