Sophie Zelmani

Sophie Zelmani, Hultsfred.

Sophie Zelmani står nu på scen i Jönköping medan jag skriver detta! Vad är jag för galning som inte är där och lyssnar och upplever? Bra fråga, eftersom det fanns fina platser på första raden lediga när jag kollade mitt på dagen! Tyvärr är just idag lite bökig på grund av jobbet; beredskap fram till kl 23.

Jag har minne av denna singer-songwriter från 1995, när jag så hennes först intervju på MTV. Sophie är en blyg person och i början av karriären var promotion väldigt jobbigt för henne. Därför tycker jag det är speciellt roligt att hon nu under 15 år lyckats med en riktigt bra musikkarriär och några plattor har sålt guld, inte bara i Sverige men även utomlands!

För mer info och lyssning, hänvisar jag till Spotify.

Sophie Zelmani, a brilliant singer-songwriter from Sweden!

One thought on “Sophie Zelmani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *