Keep On Walking

Walking track, during winter.

Vi blev uppmanade av Salem Al Fakir under Melodifestivalen 2010 att “fortsätta gå”! Studerar man texten handlar det om att försöka ta sig vidare efter någon form av motgång, resa sig upp och börja gå, eftersom det ljusnar framåt horisonten.

Under mina härliga skidturer en bit söder om Jönköping, åker jag delvis på Södra Vätterleden, och då dyker dessa skyltar upp vid diverse korsningar i terrängen. Så bra att få lite vägledning ibland i livets ofta snåriga promenad. Oj, där tänkte jag visst utanför just vandringsleder och dess skyltar!

Som ni kanske förstå är jag en “fri ande” som föredrar att åka fritt i skog och mark, och spåra själv, helst direkt hemifrån utanför min dörr! Jag har naturligtvis bra utrustning lämplig för ändamålet. Men jag inser att många föredrar annan typ av skidåkning. Åker du skidor? Vilken är din favoritskidåkning? Var föredrar du att åka?

För att förtydliga budskapet, har jag “skojat” till bilden något. Grundinställningar som vanligt i LR3, för att sedan fixa s/v, lagermask, invertera och sedan “måla” fram färgen i CS4. Tips om metoder finner ni hos Moderskeppet.

Also this fine Saturday, I enjoyed the winter wonderland on my skis in the woods and fields! Do you like to go skiing?

2 thoughts on “Keep On Walking

  1. Lars U

    Snyggt jobbat, väldigt fin vinterbild! Måste vara skönt för skylten att ha mössa också nu när det är så kallt.
    //Lars U.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *