Where Am I Going

Port och stängsel.

“Vart är jag på väg” undrade Gino Vannelli i mitten av 70-talet, när han skrev och spelade in denna låten. Han var 20+ på den tiden och funderade på framtiden, vilka val, vilken riktning hans liv skulle ta.

Oj, jag blev avbruten av ett trevligt Skype-samtal, samt en samtidigt Skype-chatt; roligt! Tappade tråden något, i detta inlägg!

Val ställs vi inför och ibland vet vi inte hur vi ska välja. Beslutsångest! Nu när det är många år sedan var 20+ (även om jag är något yngre än min idol, ovan), så känns det rätt OK att ta chanser, att kasta sig ut på okänt vatten. Det kan gå bra, eller mindre bra. Men det känns som om jag inte vill slösa med tiden, utan försöka göra något meningsfullt.

Bilden ovan, roade jag mig med att i LR3 lägga på en förinställning “Rufft och urbant” som främst är tänkt för urbana miljöer. Men det blir rätt kul även på en vintrig landskapsbild! När jag åkte skidor just där i söndags, var det inte alls så dramatiskt som bilden tycks förespegla. Men livet kan ta dramatiska vändningar, så varför inte en dramatisk bild!

Sometimes I wonder what route I should take in life. It can be hard to choose, but I’m willing to take chances!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *