Har vintern rasat ut?

Första parkett.

Svar: nej! För en stund sedan tittade jag på väderprognosen och det lutar åt några minusgrader de kommande dagarna. Vilken tur, tycker jag, eftersom det i mitten av januari ska det vara vinter!

Under lunchpromenaden tog jag ovanstående bild med min SE X10 mini (mobiltelefon), och just då kändes det nästan vårlikt med tanke på att hälften av snön försvunnit på 3 korta dygn! Jag har ambitioner att kunna åka skidor vid något mer tillfälle denna säsong, så jag hoppas på lite nysnö om någon vecka eller så, när jag har lite mera tid!

Jag tog in bilden i Lightroom 3, och har väldigt sparsamt “pillat” lite med vitbalans, exponering och tonkurva. I CS4 fixade jag lite skärpa.

Has winter raged out? I do not think so, considering the current weather forecast, which promises sub-zero temperatures! Excellent!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *