Morgonljus

På väg till jobbet, via isen på Munksjön.

Jag har under några veckor kickat ut genom köksfönstret för att få indikation till att “släpa” med mig kameran till jobbet, främst för att ta några fina bilder i tidigt morgonljus. I tisdags var en sådan morgon. Nu går solen upp cirka 06:15, men när jag började med “kamera”-rutinen gick solen upp cirka 06:45, så egentligen borde jag gå upp allt tidigare på morgonen för att fånga det där speciella ljuset. När denna bilden togs en stund innan sju på morgonen var solen redan uppe. Men ljuset och färgerna var fina i den svaga morgonsolen, tycker jag!

Jag har som vanligt redigerat rå-bilden i LR3, för att få fram den upplevelse jag hade på plats.

Lately I have been interested to catch the morning light on my way to work. On Tuesday I did some nice photos,standing on the ice of one of the central lakes in Jönköping.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *