Blåsippan ute i backarna står

Vitsippa.

Rubriken är en härlig vårvisa med melodi av Alice Tegnér, som jag helt fräckt illustrerar med en vitsippa. Fick för mig att gå ut den kalla kvällen för att ta några makrobilder i skogen. Jag är glad att långkalsonger ingick i min “outfit”, eftersom makrofotografering är en långsam företeelse där man rör sig sakta och ofta kryper i terrängen. Och 4 grader är lite snålt för att vara behagligt. Det var inte alls så länge sedan jag publicerade en vitsippa, den “första” jag såg denna säsong, men jag är svag för denna underbara vårblomma som nu målar markerna i vit nyans!

Tonight I put on lots of clothes (4 degrees Celsius) and went into the woods to take some macro pictures of mainly my favorite flower right now: wood anemone.

4 thoughts on “Blåsippan ute i backarna står

  1. Lars U

    Varje fotoblogg med självaktning ska ha en vitsippebild så här års :). Dina sippor blev väldigt fina, tycker jag.
    //Lars U.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *