Urban nature

Vid NV Munksjön.

Jag cyklade in till centrum och sjöarna Rocksjön och Munksjön. Kom underfund med att det var fredagkväll och afterwork vid Hasse på Sjökanten; mycket folk och stark musik! Det är en fin brygga vid badplatsen, och uteserveringen ligger fint med utsikt över vattnet. Men annars tycker jag att badplatsen förlorat sin charm/själ.

Solen gick ned under cykelturen, och mitt fina stativ “åkte fram”. Bilden ovan togs på marknivå, fast så här i efterhand skulle jag använt Liveview; tänkte inte på det medan jag kröp bland blommorna och hade svårt att se i sökaren. Tycker det är kul med blandningen natur och cityscape.

Yesterday evening I went biking to the centre with my camera. In Jönköping we have three lakes in the very centre, and I went around the two smaller ones. My goal was to capture the special evening light. The image above is more a night photo, urban nature style.

3 thoughts on “Urban nature

  1. Kicki Alvekrans

    Underbart vackert! Vilket fint foto! Så vackert med de vilda blommorna i förgrunden, å så bron och byggnaderna som speglar sig i vattnet. Mycket fint komponerat! Jag gick här runt Munksjön häromdagen och ångrade såå att jag inte tagit med mig kameran.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *