Urban nature

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0Share on VKPin on Pinterest0Email this to someone

Vid NV Munksjön.

Jag cyklade in till centrum och sjöarna Rocksjön och Munksjön. Kom underfund med att det var fredagkväll och afterwork vid Hasse på Sjökanten; mycket folk och stark musik! Det är en fin brygga vid badplatsen, och uteserveringen ligger fint med utsikt över vattnet. Men annars tycker jag att badplatsen förlorat sin charm/själ.

Solen gick ned under cykelturen, och mitt fina stativ “åkte fram”. Bilden ovan togs på marknivå, fast så här i efterhand skulle jag använt Liveview; tänkte inte på det medan jag kröp bland blommorna och hade svårt att se i sökaren. Tycker det är kul med blandningen natur och cityscape.

Yesterday evening I went biking to the centre with my camera. In Jönköping we have three lakes in the very centre, and I went around the two smaller ones. My goal was to capture the special evening light. The image above is more a night photo, urban nature style.

3 thoughts on “Urban nature

  1. Kicki Alvekrans

    Underbart vackert! Vilket fint foto! Så vackert med de vilda blommorna i förgrunden, å så bron och byggnaderna som speglar sig i vattnet. Mycket fint komponerat! Jag gick här runt Munksjön häromdagen och ångrade såå att jag inte tagit med mig kameran.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *