Mullsjö International Photo Festival

Fotoplank.

Mitt första besök på fotofestivalen började lite snopet. Glad i hågen var jag miljövänlig: cyklade till Jönköpings centrum för att sedan ta tåget till Mullsjö. Anlände 17:21 och några minuter senare gick jag in i mässkansliet, som visade sig vara stängt (dörren stod på glänt). Kansliet stängde kl. 17:00 liksom alla fotoutställningar runt om i Mullsjö. Jag hade en bra diskussion med kanslisten om webbsidan och dess brist på tydlighet avseende öppettider, framförallt av utställningarna. Min rekommendation: en speciell menypunkt “Öppettider” som öppnar en sida där övergripande öppettider för de olika aktiviteterna presenteras. Som tröst fick jag ett par trevliga fototidningar Natur & Foto (Norge) att läsa på tåget hem.

Men, varför inte göra något bra av min utflykt till sommarfagra Mullsjö och den fina sjön i centrum. Så jag började vandra runt sjön för att titta på utställningen “Fotoplanket” som består av ett antal plank runt sjön. Ett väldigt trevligt inslag under festivalen där “vem som helst” kunde köpa 1×2 m yta för att ställa ut bilder.

My first visit to Mullsjö International Photo Festival was not as expected, but I had a lovely walk around the pretty lake Mullsjön, this lovely summer evening, while I looked at an outdoor photo exhibition “Fotoplanket” world’s longest photographic exhibition. I will be back!

2 thoughts on “Mullsjö International Photo Festival

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *