Backyard

Rosa dröm.

Baksidan av huset utgör min lilla trädgård, där jag spenderar en hel del tid denna underbara årstid. Men vissa saker stör mig: förrådets slita fasad, uteplatsens (läs trädgårdens) smutsiga trägolv och några ytterligare saker. Trägolvet ska jag ta tag i, men vill första måla om den delen av husets fasad som består av trä. Det senare kan tyckas vara dumt när fönsterbyte är på gång om ett par månader, men fönsterbytet påverkar en liten del av fasaden. I planen ingår också förrådets dörr som behöver en uppsnyggning! Förrådets fasad får bli en annan säsong!

Så istället för att bli stressad av “hemuppgifterna” tog jag kameran och tittade in i en rosa dröm, i form av en intressant blomma med blomklockor. Två sådana blommor finns i ena hörnet av trädgården där trägolvet avbryts av en liten rabatt. Jag har möjligtvis betraktat dem som ogräs tidigare år, men denna säsong får de sprida sin lugna skönhet!

I let my eyes sink into the pink beauty, with a little green matching elements.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *