Mamma och tidning

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Tumblr0Share on VKPin on Pinterest0Email this to someone

Mamma.

Tyckte jag kunde ta någon bild på mamma idag. För drygt två veckor sedan var hon inte så snygg som vanligt, med bruten näsa och blåmärken i ansikten. Nu försökte hon läsa tidning, men utan glasögon är det svårt. Efter ett tag hittade jag hennes glasögon i handväskan som fanns i en låda. Då fick hon klart för sig att det var jag som besökte henne, och inte någon person från det förflutna. Under en sådan tragisk helg vi upplever här i Skandinavien nu, kan kanske en parallell värld att fly in i vara skönt, men livet måste trots allt gå vidare.

Mom was today, after a little confused start, in good spirits.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *