Autumn colours

Färger under kvällspromenad.

Fick äntligen till det med en promenad i närområdet med min “riktiga” kamera. Men vad är en riktig kamera nu för tiden? De flesta bilder tas numera med mobiltelefon, åtminstone för min egen del. Det är ju den kamera jag alltid har med mig. En bild jag tog med mobilen under min promenad finns på nätet sedan flera timmar här: http://alnervik.eu. Rätt OK bild för de ganska dåliga ljusförhållanden som rådde! Sedan är det rätt kul med mobiliteten och snabbheten. Det är inte nödvändigt att sitta i hemmets lugna ro, flytta bilden från kamera till dator/bildredigeringsprogram, efterbehandla bilden, för att sedan skapa en bloggpost, utan det gör man “on the go” där ute i naturen, eller vad man nu befinner sig.

Men det hindrar inte nöjet med en “riktig” kamera, där möjligheten finns till finlir på ett helt annat sätt!

Vilken är er huvudkamera nu för tiden? Antagligen en mobiltelefon, och jag gissar att många av era bilder hamnar på nätet, antingen på något socialt media, eller foto site som Flickr och Picasa Web (numera integrerat med Google +).

Today I made an evening walk with my DSLR camera and mobile phone, which also is a camera. A photo taken with my mobile are out there on Internet since several hours, http://alnervik.eu, while this DSLR photo took a while to be published. What kind of camera do you use most nowadays?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *