Image rights

Creative Commons License

De bilder jag publicerar på denna webbplats från 21 november 2009, är licensierade under en Creative Commons Erkännande-Ickekommersiell-Dela Lika 3.0 Unported Licens, vilket betyder att du får fritt kopiera, bearbeta och sprida bilderna i icke-kommersiella sammanhang. Villkoren är att mitt namn Rune Alnervik anges som fotograf, att en länk till min blogg infogas i samband med bilden (http://alnervik.org). Vidare om du bearbetar en bild får du du endast distribuera resultatet under samma typ av licens.

Om du får lust att jobba med någon av mina bilder, kan du få en kopia utan min logga! Skriv en kommentar vid aktuell bild/inlägg, så fixar jag detta! Jag uppskattar väldigt mycket  om du kommenterar på min blogg och berättar att du använder bilden!

Äldre bilder får inte kopieras, spridas och bearbetas! Enstaka bilder publicerade från 21 november 2009 och framåt kan vara licensierade under andra villkor, vilket då anges  i samband med bilden.

class=’shutterset’

2 thoughts on “Image rights

  1. Karro

    Hej Rune
    Jag har kopierat dina fina bild som heter rapsfält och lagt upp på min blogg. Älskar själv att fotografera men just en rapsbild har jag inte.
    Tack så mycket!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *