Hello world!

Jönköping C

Jönköping C

Ovanstående rubrik är klassisk i IT-sammanhang. Ofta när man lär sig ett programmeringsspråk så är första uppgiften att få fram hälsningen ovan på bildskärmen. Men nu är jag på gång att starta min tredje blogg/hemsida och då är ju frasen ovan en kul inledning!

Jag fotograferar en hel del och då är denna blogg ett naturligt forum att publicera bilderna och skriva någon kommentar. 

Min äldsta webbsida finns på denna adress: http:/greek-islands.org/blog.html. Bloggprylen är ett nytt påfund som jag började med så sent som i somras. I den bloggen publicerar jag nya bilder från mina resor i Grekland; är inte det logiskt så säg? 

För ett tag sedan startade jag även en mobil-blogg där jag tar bilderna med min mobiltelefon och laddar upp bilden direkt med telefonen; en kul grej :). Den bloggen finner du här: http://rune-mobile.blogspot.com/.

Idag har varit en vacker höstdag i vackra Jönköping, och för att förtydliga att många bilder i denna blogg kommer från just denna ort, börjar jag med en bild från Jönköpings Central (resecentrum), med utsikt över Vättern och Visingsö skymtar långt bort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *