Gråmulet – färgglada foton

Ecco, de enda skor som funkar för mig!

Ecco, de enda skor som funkar för mig!

Adventsstjärnor hos IKEA: Oj, det är advent snart!

Adventsstjärnor hos IKEA: Oj, det är advent snart!

Det var skönt att ta det lite lungt efter gårdagens urladdning med högskoleprovet!
Tog mig upp till shoppingcentret idag trots att det regnade. Jag undviker ju bil, så det blev via promenad och lokaltåg. Min plan var att fika på IKEA, och köpa funktionsunderställ typ Craft för att komplettera det jag redan har. Mina “power” promenader från jobbet och hem vill jag kunna göra i rätt “outfit” utan att bli nedkyld när jag svettas 🙂 Skor är viktigt när man går mycket och för min del är det Ecco gore-tex vandringsskor som gäller, eftersom jag har lite konstiga fötter. Jag vill påstå att eftersom Ecco fungerar för mig så gör de riktigt bra skor!

Gråmulet, men fortfarande höstfärger!

Gråmulet, men fortfarande höstfärger!

Knektaparken vid Rocksjön.

Knektaparken vid Rocksjön.

Kameran var med som vanligt idag! Förra söndagen var det möjligt att titta upp mot himlen och se en mängd av vackra och dramatiska moln. Idag var detta omöjligt, så jag riktade blicken nedåt och tittade på marken som just nu är färgglad av alla nedfallna löv!

Starta bildspel PicLens

One thought on “Gråmulet – färgglada foton

  1. Rune

    Svårt att få någon att börja kommentera 😛 Då kan ju “Greklands”-versionen av mig själv kommentera här! Jag gillar den gula/orange i bilderna ovan!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *