Fotomässan Stockholm 2009

Patrik Larsson föreläser om Lightroom 2

Patrik Larsson föreläser om Lightroom 2

Sitter på X2000 på väg hem till Jönköping efter en inspirerade dag på fotomässan i Älvsjö! Min intention med dagen var att titta på intressanta bilder, lyssna på några föreläsningar, kolla in lite prylar och träffa människorna bakom Moderskeppet. Och allt detta fick jag uppleva och lite till! Ända problemet är att dagen går för fort! Jag han ju långt ifrån titta på alla bilder, och när det gäller fotoprylar så begränsade jag mig i stort sätt till Canon’s montrar.

Mässan började väl inte så bra, eller rättare sagt på väg dit. Jag hoppade av vid Flemmingsberg och hoppade på ett lokaltåg söderut. Älvsjö lågt absolut söderut i min tankevärld. Det kan nog stämma om man utgår från Stockhom C men inte om man utgår från Flemmingsberg! Till råga på allt lockade jag med mig två andra resenärer från Jönköping på denna ofrivilliga sightseeing söder och Stockholm; en ung tjej som var på väg till Viebäckskolans monter på mässan, och en fotointresserad student från Taiwan (pluggar i Jönköping). Men det gick bra; vi kom fram till mässan om en lite senare än beräknat!

Återkommer i morgon med lite mer info från mässan, när jag sitter vid en mer praktisk dator!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *