Ett barn är fött

Ett barn är fött, med Leif Strands damkör - Jönköpings sinfonietta.

Ett barn är fött, med Leif Strands damkör - Jönköpings sinfonietta.

Som framgår av titeln handlar detta inlägg om julen och en julskiva jag köpte idag! Jag gillar att lyssna på julmusik under adventstiden, men jag är noggrann med vilket musik jag köper och lyssnar på! Det ska helst vara de klassiska julsångerna i smakfullt utförande! Denna julskiva är ett utmärkt exempel på detta! Skivan har förövrigt sålt guld i Sverige! Den spelades in i Jönköpings konserthus för ett par år sedan. Och nu kan man köpa den för en sportstyver: 49 kr! Jag köpte min på Åhléns, så besök ett Åhlénsvaruhus när dig, så kanske du får träff 🙂

Om du funderar över vem Leif Strand är så följ länken! Jönköpings sinfonietta finns också information om, välj ENSEMBLER in menyn så hittar ni fram!

I have today bought a very good Christmas album, A Child is born, with Leif Strands Women Choir and Jönköping Sinfonietta! The classic Christmas hymns in delightful arrangement and performance!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *