Solig vinterdag och Alexis

Vinterlandskap Södra Grästorp

Vinterlandskap Södra Grästorp

Det har varit underbart med sol under morgonen/förmiddagen idag! Tog ovanstående bild med min mobil SE995, när jag närmade mig bostaden. Var tyvärr tvungen att ta mig hem från jobbet för att ta Alexis, min stora underbara katt, till Djursjukhuset. Han mår pyton igen, kan inte kissa, p g a sten/kristaller i urinblåsan. Det är väldigt ledsamt att se honom kämpa på toaletten för att försöka få ut något! Så sent som i början av november opererades han för samma problem. Jag hoppas innerligt att det finns någon bestående lösning för Alexis! I morgon vet jag förhoppningsvis mer om hans status och vad de gjort på för att lindra hans problem. Så nu känner Sven och jag oss lite nedstämda; det är en annorlunda kväll utan Alexis på plats!

A lovely sunny winter day today! Used my mobile to take the photo above. I feel sorry for my big cat Alexis now. He cannot pee due to crystals in his bladder. He is at the Animal Hospital right now getting some treatment. I sure hope they have a lasting solution for him!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *