Vårtecken – första lunch i innergården

Vårtecken

Vårtecken

Påskafton var en riktigt vacker dag med över +12 celsiusgrader. Det inbjöd för min del till trädgårdsarbete, vilket i mitt fall begränsar sig till att klippa sex buskar, och rensa fjolårets löv och lite allmän städning framför huset och i innergården. Men det mest njutbara var att äta årets första lunch utomhus i solen, och därefter intaga en god espresso! Den uppmärksamme kan skymta ett par skidor som står lutade mot mitt förråd. En tydlig brytning mellan vinter och vår, även om det dröjer till valborgsmässoafton tills vi brister ut i sången “Vintern rasat ut bland våra kullar”, kanske den mest klassiska körsången att sjunga i slutet av april.

Easter Eve was a lovely sunny day which inspired me to do some gardening. But most importantly I did have my first outdoor lunch in my garden this new season!

One thought on “Vårtecken – första lunch i innergården

  1. Pingback: Tweets that mention foto | rune alnervik » Vårtecken – första lunch i innergården -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *