Stadens son

Lokaltåg

Lokaltåg

Passerade järnvägsstationen under lunchen och upptäckte detta tågset namngett efter en av stadens mest kända personer, Dag Hammarskjöld, Sveriges första och hittills ända generalsekreterare i FN.

På distanskursen Fotografi – visuell kommunikation, har vi precis talat om blickfång och separation. Jag vill påstå att denna bild har ett rätt tydligt huvudblickfång, men sedan ett antal ytterliggare sekundära blickfång. Studerar man bilden noga så finns det även en så kallad belöning, undertecknad fotograf, åtminstone mitt ansikte med en kamera framför. Belöningen ska jag egentligen inte avslöja, men vill underlätta för er som kanske inte funderat i dessa tankebanor förut.

A local train named Dag Hammarskjöld.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *