Släktträff

Ingrid

Ingrid

I helgen som gått har Ingrid, min mamma, undertecknad och naturligtvis fler av vår familj och släkten på mammas sida, träffats i Lerbergettill en släktträff. Förutom glädjen att träffa de få som finns kvar i mammas generation uppskattade hon väldigt mycket att se sin barndoms by, havet och hamnen. Jag tror dessutom hon tyckte om att träffa en del av mina kusiner, även om det i hennes ålder är lätt att blanda generationerna och svårt att hålla reda på alla.

During the weekend an “Ester & Ivar” family reunion took place in the picturesque village of Lerberget in the Southern part of Sweden.

2 thoughts on “Släktträff

  1. Efwa

    Jag förstår att I tyckte det var kul att återse hembygden ännu en gång. Det syns verkligen på bilden hur glad hon är.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *