Urbant och skitigt

Järnvägsarbetarnas kulturhus nr 3 -"dirty" version.

Järnvägsarbetarnas kulturhus nr 3 - original version.

För cirka en veckan sedan, när jag hade gått en promenad i St Petersburg, och enligt min guidebok “taking in some of the city´s most atmospheric ruins”, vilket jag tycker är en rolig approach, hade jag som resultat ett antal bilder från den vandringen, som i huvudsak rörde sig kring Moykakanalen.Vi talar här om den historiska delen av staden. Drar man sig ut från centrum finns hur mycket fula byggnader som helst från Sovjettiden.

Eftersom jag är lite nörd, har jag ägnat en del av kvällen åt att “skita” ner ovanstående bild. Originalversionen som jag publicerade för en vecka sedan finns med som jämförelse. Jag blev inspirerade att göra detta när jag fick syn på ett “recept” på en webbsida från Moderskeppet: Sannas Photoshoprecept, en alldeles strålande webbsida för den fotointresserade! Just detta bildredigeringstips berörde Camera Raw, vilket jag i huvudsak jobbar med i Lightroom 3. Ett bra tips och en hel del bilder från urban miljö, St Petersburg; vilken rolig kombination!

Amused myself by making a more urban cityscape; building in Saint Petersburg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *