Flickr update

Nya fina vinterbilder från vackra Jönköping!

”Varje fotograf, vare sig professionell eller amatör, har ett Flickr-konto”, myntade jag för någon månad sedan. Ikväll har jag roat mig med att ladda upp ett antal fina bilder till min Flickr-stream; ett nytt set: Winter at the lake. Bilderna tog jag under lunchpromenad vid Vättern och Munksjön, en sån där dag då det rycker från sjöarna, framförallt Vättern. Allt eftersom vandringen fortskred bröt ljuset igenom allt mer; helt enkelt en underbar upplevelse en 1:a december dag!

Please have a look at my beautiful winter pictures of my new Flickr set: Winter at the lake!

2 thoughts on “Flickr update

  1. Rune Post author

   Tack Lars!
   Jag har endast haft mitt Flickr-konto sedan i maj, så jag har knappast mer än börjat med att använda det. Sen finns det naturligtvis en oerhörd mängd bilder av olika typ och genrer att utforska och blir inspirerad av.
   /Rune

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *