TOC + Göran Schelin

Anders Jonasson - g, Göran Schelin - b.

Jeanette Gustavsson - v.

För den musikintresserade så står TOC för The Odd Couple, en grupp som är en trio, men i helgen varit en kvartett. Jag hade glädjen att se och lyssna till detta gäng idag på Café Novellen! Göran Schelin, en oerhört kompetent basist, kompletterade och gav en ytterligare dimension till TOC’s sväng!

Guldkant på tillvaron pratas det om. Att lyssna till bra musik är en variant att förgylla tillvaron. Med min bildredigering roande jag mig med att försöka “förgylla” bilderna något. Som vanligt framkallat i LR3, för att sedan fixa det sista i CS4.

Today I have listened to groovy music with The Odd Couple, feat Goran Schelin.

5 thoughts on “TOC + Göran Schelin

 1. Jeanette Gustafsson

  Hej Rune!
  Hoppas att allt är bra med dig! Tittade runt och letade efter en ljud upptagning från detta gig med Göran, men fann dessa bilder igen ! Lysande, är på gång att sjunga jazz i Skellefteå har legat lite lågt i två år!
  Önskar dig en härlig tisdag/ Jeanette Gustafsson

  Reply
  1. Rune Post author

   Hej Jeanette!
   Kul att du kommer igång med jazz igen!
   Ha en fin fortsättning på veckan! /Rune

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *