Kul kombo på Konstnärsgården

Gullan Tunér, Håkan Albeman.

The Odd Couple: gitarr Anders Jonasson.

Håkan Albeman hade vernissage på Konstnärsgården, Jönköping under eftermiddagen. Ett trevligt inslag var jazz-/blues-/soulmusiken med The Odd Couple. Om de inte hade medverkat, hade undertecknad missat denna trevliga vernissage. Ett tydligt exempel på där olika kulturuttryck kan befrukta varandra!

Jag har träffat Håkan ett antal gånger som kompis till en kompis och på så sätt känt till hans konstnärskap, men av någon outgrundlig anledning var detta första gången jag såg hans konst. Det han visade idag skulle man kunna säga vara abstrakta landskapsmålningar, målningar med mycket färg och form, där man som betraktare själv kan komplettera med egna upplevelser och referenser. Själv talar han om att han vill skapa rum, rum av en egen värld, hans verklighet. Missa inte denna utställning som pågår till den 20 februari.

Up until 20 February you are able to view an interesting art exhibition of paintings by Håkan Albeman.

2 thoughts on “Kul kombo på Konstnärsgården

  1. Ulf Ölén

   Hej Anders,
   Snälla, hör av dig vi har tidernas gig på gång, 40 års fest efter studenten för gemensamma bekantar från Huskvarna. jag har snackat med Bob han är med.

   Uffe Ö 0768-967602

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *