Pablo Picasso i stan

KERAMagIsKt, keramik från Länsmuséet på Tändsticksmuséet.

Det är ju lite spännande att själva Pablo är i stan, men jag måste nog erkänna att han endast finns här i egenskap av representerad i en keramikutställning: KERAMagIsKt. På bildkollaget finns även objekt av Ulrika Hydman-Vallien och Dagny Hald, Norge. En riktigt bra och intressant utställning, så missa inte det! Eftersom jag har en viss förkärlek för Höganäs keramik (Andersson & Johansson) som kommit med modersmjölken, måste jag även nämna Signe Persson-Melin, som faktiskt började sin bana hos Andersson & Johansson i Höganäs. Men besök själv utställningen och skaffa din egen favorit!

Now and until 29 of May there is a very interesting ceramics exhibition at Tändsticksmuseét, Jönköping, with items från Jönköpings Läns museum. Even two objects by Pablo Picasso!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *