Kvällsljus

Jag var ute trädgården och “pratade” med min ena katt, Alexis, och upptäckte vilket vackert ljus det var och några vackert upplysta moln liksom strök förbi hustaket. Oj, jag går ut i naturen och tar några bilder, tänkte jag. Fast samtidigt höll jag på med att laga till en espresso, så det dröjde 10 minuter innan jag kom iväg. Det där ideala ljuset som jag var ute efter fanns inte riktigt kvar. Men jag tog mig sakta genom skogen, och var på gott humör eftersom det inte högg i ryggen för varje steg, så som det gjorde i fredags! Jag kände extra “love” när jag fick syn på lite kvardröjande snö som på marken formade ett hjärta.

Tyvärr tog jag inte med stativ; det hade givit en vassare bild än den ganska korniga bilden ovan.

Slänger med hjärtat också, som jag gav en lämplig preset “Color Creative – Color CP1”, vilken man hittar i Lightroom 3. Förinställningen förstärker bilden av det naturliga hjärtat, tycker jag!


This evening I was looking for light, but I must continue to look for the special light!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *