Close watch

Nära.

Jag har snöat in på maskros, men det är inte så konstigt; en sån vacker blomma. Idag blev det “close watch” som sångaren säger, i detta fall danska singer/songwriter Agnes Obel.

Jag testade mitt nya stativ Manfrotto 7302YB, ett fortfarande lätt stativ, 1.47 kg, men ändå tillräckligt stabilt för mina behov av något tyngre kamerautrustning än jag hade ett år tillbaka. Resultat: jag är nöjd; bra funktion för en resonabel kostnad! Det stativ man tar med sig är det bästa; travesti på kamera. Så sant! Dessutom använde jag Cardiotrainer för första gången, och det är den bästa träningsappen jag prövat hittills! Mycket nytt idag; kul!

Today I walked twice in the wild, once with a camera to take macro images, the second time to train Nordic walking.

5 thoughts on “Close watch

  1. Lars U

    Fantastiskt att något så till synes enkelt och vanligt kan bli så vackert. Väldigt fint maskrosfoto tycker jag.
    //Lars U.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *